#blåklintnära

blåklint nära

Det är dags för Blåklints fototävling! Nu har du chansen att vinna Blåklintsprodukter till ett värde av 300 kr.

Lycka till! /Blåklint – Ekologiskt OCH närproducerat

TÄVLINGSUPPGIFT

Ta en bild på dig och någon/något som är dig nära, tillsammans med en Blåklintprodukt. Lägg upp den i ditt eget flöde på Instagram eller Facebook och tagga den med #blåklintnära

OBS! Bilder endast upplagda i kommentarsfält utan rätt hashtag hamnar tyvärr utanför tävlingen.

VINST

Den bästa bilden belönas med Blåklintsprodukter till ett värde av 300 kr.

TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

Sista tävlingsdag: 2016-11-01
Vinnaren meddelas senast: 2016-11-07
För att få delta måste du ha ett eget öppet personligt Facebook-konto eller Instagram-konto i ditt eget namn, vara minst 13 år och bosatt i, eller inom 10 mils radie av, Östergötland. Du måste själv ha tagit bilden och ha fullständiga rättigheter av eventuella personer på bilden. Blåklintsprodukten i bilden ska vara betalad för och bilden ska inte vara tagen i butik.

En av tävlingsarrangören utvald jury bedömer tävlingsbidragen och utser tävlingens vinnare och innehåll av priset. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinnaren får sitt pris hemskickat och kommer att presenteras via inlägg på Blåklints webbplats och sociala medier. Priset kan inte bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas själv av vinnaren.

Tävlingsarrangören förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer/tävlingsbidrag som kan uppfattas som stötande eller kränkande utan förvarning. Genom att frivilligt delta i tävlingen accepterar du dessa tävlingsregler och villkor.