Handla rätt, ekologisk och närproducerat! Här kommer ytterligare en föreläsning med Tommy Svensson om hur vi kan välja de bästa varorna och äta oss till ett friskare liv. I denna föreläsning tar han upp frågor om tillsatser, konsumtion och hälsa, vilka ekologiska varor man bör välja i första hand och varför närproducerat är viktigt.

Föreläsningen tar upp vår vardagskonsumtion på ett både intressant och lättförståligt sätt.
Tommy har även skrivit 8 olika böcker i serien Handböcker om tillsatser, kemikalier och hälsa.

I denna föreläsning får ni massor med tips om hur man ska tänka när man handlat, vilka varor man bör välja i första hand och vad man främst ska titta efter i butiken. En fantastisk föreläsning du inte bör missa:

Vi svenskar äter dagligen i genomsnitt dubbelt så mycket socker som kroppen klarar. Visste du t.ex. att frukt och grönsaker inte alls är den vara som är mest besprutad, av de produkter vi tar hem från butiken.

Ni har även möjlighet att köpa Tommys böcker till kraftigt reducerat pris samt produkter från Blåklint & Kaffebönan både före föreläsningen och under pausen.

Välkommen till:
Salong Ramunder, Ringvägen 45 i Söderköping Tisdagen den 1 November 2016 TID: 18.30 – 21.00
ENTRÉ 150 kr
Som kund på ICA Supermarket eller Kaffebönan erhåller du 50 kr rabatt på föreläsningen. Hämta din rabattkupong i någon av dessa två butiker och visa upp vid entrén till föreläsningen!

Fika i pausen, bulle & kaffe, saft eller mjölk, till självkostnadspris.

OBS! Begränsat antal platser så anmäl dig till:
utbildningscenter@home.se eller ring 070-34 44 984

Skriv i anmälan ”Ditt/era namn och Tommy Svensson den 1 november”

Arrangör: Utbildningscenter, Blåklintprodukter,
ICA Supermarket & Kaffebönan i Söderköping

OBS! Inom kort även denna föreläsning till Linköping.